Gwyneth Paltrow krijgt misschien haar eigen kledinglijn bij Topshop. Ze is namelijk gespot tijdens een etentje bij Le Petit Maison in Londen met Philip Green, de directeur van Topshop.

Het zou zomaar kunnen dat na Kate Moss ook Gwyneth Paltrow haar eigen kledinglijn krijgt bij Topshop. Het ontwerpen van kleding is niet nieuw voor haar, ze heeft al ervaring opgedaan met het ontwerpen van T-shirts in jaren 70 stijl voor het merk ZOEtees. Ook liet de actrice deze maand haar steun aan Japan zien met het T-shirt dat ze ontworpen heeft voor Uniqlo en geeft ze stijladvies op haar website GOOP. Een lijn bij Topshop zou best in dit rijtje passen.

Gwyneth Paltrow is niet de eerste celebrity bij wie er over een samenwerking met Topshop wordt gefluisterd. Vorig jaar was meneer Green ook uit eten geweest met Rihanna en tijdens een feestje had hij een onderonsje met Cheryl Cole. Het is dus nog maar de vraag of er uit dit gesprek wel een kledinglijn voor Gwyneth Paltrow zal voortvloeien.