In de zomer willen we natuurlijk allemaal in een mooie bikini op het strand liggen. Gelukkig zijn de H&M bikini’s 2011 weer lekker fleurig en is er genoeg keuze!

Een voordeel is dat de H&M bikini’s altijd goed betaalbaar zijn, maar je moet er wel op tijd bij zijn. Als je pas midden in de zomer naar een bikini gaat zoeken bij de H&M, heb je namelijk kans dat je met een bikinibroekje thuis komt in een hele andere kleur en print dan het bovenstukje!


Geel is een lekkere opvallende kleur die goed draagbaar is in de zomer en die ook dit jaar weer op het strand gezien mag worden. Ik zou niet snel gezien worden in iets geels, maar een gele bikini vind ik wel erg leuk! De H&M bikini voor 2011 met bananenprint sluit perfect aan bij de modetrends voor deze zomer. Bruin worden gaat ook prima met deze bikini, want de bandjes knoop je naar achteren en niet in je nek.


Natuurlijk kan zwart altijd en zeker bij dit badpak is een donkere kleur erg mooi. Mocht je een slank figuur hebben, dan staat dit badpak vast geweldig. Maar ik zou me er niet te snel aan wagen als die buikspieren nog getraind moeten worden, want dit badpak is misschien nog wel gevaarlijker dan een bikini. De kleur van de helderblauwe bikini vind ik erg mooi, maar het model vind ik een beetje te sportief.


Deze bikini’s zijn allebei ook erg leuk! De eerste heeft een dierenprint, maar is door de verschillende kleuren toch anders dan de meeste printjes. Ook hier zien we geel weer terugkomen, maar dan in een drukke bloemenprint.


Naast de felgekleurde, opvallende bikini’s, ontbreken ook donkere kleuren niet bij de H&M bikini’s voor 2011. De eerste vind ik zelf wat minder en dat komt door het ritsje aan de voorkant en de aparte oranje bruine kleur. De bikini met het motiefje vind ik iets leuker, maar dat vakje in het midden staat een beetje vreemd.


De zachtroze H&M bikini heeft een grappige print door de kleine witte flamingo’s. Het bikinibroekje is simpel, maar is zonder de touwtjes ook wel erg handig. Dan kun je makkelijk je bikini aantrekken en snel het zwembad induiken! Ook de laatste bikini vind ik erg leuk. Op zich is de bikini zelf best simpel, een witte bikini met zwarte bandjes, maar de kwastjes aan het uiteinde maakt deze bikini zo leuk!

Wat vind jij de leukste bikini van de H&M bikini’s 2011 collectie?