Op 20 mei is de 51-jarige Lost acteur Doug Hutchison getrouwd met de 16-jarige Courtney Alexis Stodden. Dit maakt hem eigenlijk een pedofiel, omdat zij nog minderjarig is en ze wel 35 jaar schelen!

Doug Hutchison en zijn vrouw Courtney Alexis Stodden trouwden op 20 mei in Las Vegas. Daar is het toegestaan om te trouwen als je jonger dan 18 bent wanneer je toestemming van je ouders krijgt. De ouders van het meisje staan volledig achter het huwelijk en vinden Doug een goede vent. Het stel laat zelf weten dat ze zich bewust zijn van het enorme leeftijdsverschil, maar dat ze echt verliefd zijn en geloven dat ware liefde tijdloos is.


Courtney Alexis Stodden deed vroeger mee aan schoonheidsverkiezingen en is ooit Miss Teen Washington USA geweest. Nu werkt ze aan haar carrière als zangeres, zoals je in de vrij onprofessionele videoclip hieronder kunt zien.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=dOrD5kqyov0[/pro-player]

Ik vind het maar raar dat een meisje van 16 überhaupt mag trouwen van de staat en van haar ouders, laat staan met een man van 51! Ik vermoed wel een beetje dat dit huwelijk niet zo zeer om liefde, maar vooral om publiciteit draait.