Nu het officieel zomer is hebben we natuurlijk gelijk de zomer in ons bol. Na het zien van de foto’s van Only collectie zomer 2011 krijg je deze er ook niet meer uit, want het is lekker luchtig en haalt het vakantiegevoel weer omhoog.

Denim


Uiteraard bevat de Only collectie zomer 2011 veel denim, dit is lekker veilig en makkelijk te combineren.

Je kunt kiezen voor jeans en harembroeken, maar je kunt het ook vrouwelijk houden door middel van een jasje of een rok met bretels.

Fruit & bloemen


Net zoals de Only collectie lente 2011, bevat ook de zomercollectie veel bloemen.

De middelste jurk heeft een kersenprint, dus in tegenstelling tot de lentecollectie, laat Only de modetrend fruitprint wel terugkomen in zomercollectie.

Jurk


Als je naar het strand gaat, moet je natuurlijk wel in stijl gaan. Daarom heeft Only in de collectie voor zomer 2011 een aantal echte strandjurken.

Eerlijk is eerlijk, je zult nog wel een aantal keren naar de zonnestudio moeten gaan om er goed uit te zien in deze gele jurken.

Ook voor uitgaansjurkjes kun je terecht bij Only zomercollectie. Toch ben ik geen groot fan van deze jurken, zo speciaal vind ik ze niet.

Vriendjes kledingkast


Only heeft in haar collectie ook een aantal tops die afgeleid lijken van de kledingkast van het vriendje en dus ook oversized zijn.

Voor een aantal basictops kun je ook terecht bij de Only collectie zomer 2011, dit is lekker als het warm is.

Seventies


Omdat Only een trendvolger is, bevat de zomercollectie ook een aantal items die geïnspireerd zijn op de jaren 70.

De seventiesstijl komt niet alleen terug in de prints, maar ook door middel van de bekende pofmouwen en het knoopwerk.

Shorts


In de zomercollectie van Only zien we uiteraard veel shorts. Deze korte spijkerbroek zit lekker en is makkelijk te combineren.

Die semi-afgeknipte spijkerbroek die je links ziet vind ik vreselijk. Misschien ga ik niet met de tijd mee, maar kan iemand mij uitleggen waarom je een kapotte spijkerbroek zou kopen?

Sweaters


Voor de koelere zomeravonden heeft Only ook een aantal sweaters in de collectie die van de winter ook nog wel van pas zou kunnen komen.

T-shirt


Voor een basic T-shirt kun je bij Only terecht. Deze items zijn altijd wel leuk en zitten lekker. Tip: combineer een T-shirt met een bandplooibroek voor de bohemianlook.

Licht


Deze zomer gaan we veel lichte kleuren zien en vooral wit. Daarom zien we ook een aantal kledingstukken van Only met een lichte kleur. De middelste tuniek is weliswaar heel lichtblauw, maar wel lekker rustig.

De zomercollectie van Only vind ik leuker dan de lentelijn, maar nog steeds spreekt het mij niet aan. Wat vind jij van de Only collectie zomer 2011?
[bawlu_buttons]