Na de rellen in Vancouver zorgde een foto van een zoenend stel op de grond voor veel ophef. Inmiddels is het koppel ontmaskerd en hebben zij hun verhaal gedaan.

Vorige week ontstond er in Vancouver een ernstige rel na een hockeywedstrijd, waar de Vancouver Canucks het kampioenschap aan hun neus voorbij zagen gaan. De fans waren hier niet blij mee en begonnen ruiten in te gooien, auto’s in de brand te steken en met de politie te vechten. Te midden van al deze commotie werd er een schitterende foto gemaakt van een zoenend stel.

Omdat het lijkt alsof de foto uit een romantische film komt, ging al snel het verhaal te ronde dat het gephotoshopt was. Maar nu blijkt dat dit idyllische plaatje, met op de achtergrond de rellen, geschoten door Rich Lam toch echt op waarheid berust.

Het zoende stel in Vancouver zijn de Canadese Alex Thomas en haar Australische vriend Scott Jones. Het koppel kwam per ongeluk in de rellen terecht en Alex werd door de politie tegen de grond geslagen. Scott boog zich vervolgens over zijn vriendin heen om haar te beschermen en kuste haar. Dit alles leverde een prachtige, romantische en wereldberoemde foto op.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=e778hiWplCI[/pro-player]