De grootste penis ooit gemeten is maar liefst 34 centimeter! Naast een lengte van 34 centimeter heeft de grootste penis ter wereld ook een omtrek van 16 centimeter.

De grootste penis ter wereld is in 2003 opgemeten door Dr. Robert Dickinson, die vooral zijn achternaam mee heeft in dit onderwerp. De penis die toen gemeten was, is 34 centimeter lang en had een omtrek van 16 centimeter en staat op naam van Jonah Falcon.

Ga met je muis over de foto om de grootste penis ter wereld te zien.

We schreven al eerder over de penisgrootte per land, waaruit bleek dat de mannen uit Ecuador de grootste penis hebben. Hun penislengte is gemiddeld 17,77 centimeter, wat in het niet valt met de grootste penis ter wereld. De Zuid-Koreanen zullen wel verdrietig worden van de grootste penis ter wereld, want zij moeten het doen met een penis van gemiddeld 9,66 centimeter.