Goed nieuws: Bershka, Pull & Bear en Massimo Dutti krijgen een online shop. Want na het succes van de webshop van Zara wil het modebedrijf Interdit ook online shops gaan openen voor deze merken. 

De Europese online shop van Zara bestaat alweer 9 maanden en in september dit jaar zal deze ook de virtuele deuren open in de Verenigde Staten. Tegelijkertijd met die lancering zullen Bershka, Pull & Bear en Massimo Dutti online shops krijgen in een aantal Europese landen. Laten we hopen dat Nederland daar één van is, want niets is zo fijn als op een regenachtige dag mooie kleding shoppen op het internet.

Pull & Bear heeft sinds kort ook winkels in Nederland, er zijn dit jaar een filiaal in Den Haag en één in Rotterdam geopend. Massimo Dutti is weer terug van weggeweest en opent deze zomer een flagshipstore in de PC Hooftstraat in Amsterdam.