De Vila collectie van zomer 2011 hangt weer in de winkel. Ik laat je zien wat je van de collectie kunt verwachten.


Dierenprints hebben snel de neiging om er een beetje fout uit te zien. Gelukkig laat Vila met de collectie van zomer 2011 zien hoe het wel moet, een dierenprint item mixen met nude tinten voor een stylish geheel.


Een onverwachte print in de Vila collectie is de paisley print. Dit patroon hebben we nog niet veel langs zien komen in andere collecties, terwijl deze juist perfect is voor een hippie-achtige outfit.
Ondertussen hebben we allemaal wel een gestreept item in de kast hangen, maar mocht dat nog niet zo zijn dan heeft Vila ze in overvloed. Helaas zijn ze weinig origineel, op de jurk met gekleurde strepen na.


Spijkerstof zien we in de Vila collectie niet alleen terug in broeken, maar ook in giletjes, rokjes, jasjes en blouses. We dragen deze zomer een gekleurde broek met daarop een denim top, in plaats van andersom.


Vila komt ook met veel kleuren zoals felpaars, lichtgeel, aquagroen en koraalrood, die uiterst geschikt zijn voor colour blocking.


Vind je de kleuren iets te heftig dan hoef je niet te vrezen. Want er zijn ook genoeg kledingstukken in nude tinten verkrijgbaar.Zoals we eerder ook al bij Vero Moda zagen zijn bloemenprints en witte items helemaal goed om een echte zomeroutfit te creëren. Deze elementen zijn dan ook volop aanwezig in de Vila collectie voor zomer 2011.