Vanavond wordt de film Lovewrecked uitgezonden. In deze romantische komedie komt Jenny (Amanda Bynes) op een onbewoond eiland terecht met haar idool Jason Masters (Chris Carmack).

In de laatste zomer voordat Jenny naar de universiteit gaat heeft ze een vakantiebaantje in een strandresort. Wanneer ze hoort dat popster Jason Masters daar op vakantie is, vindt ze dit natuurlijk geweldig. Tijdens een cruise valt Jason overboord, Jenny springt achter hem aan in een poging hem te redden. Ze stranden samen op een onbewoond eiland.

Voor Jenny is de situatie een droom die uitkomt, daarom verzwijgt ze het wanneer ze erachter komt dat ze helemaal niet op een onbewoond eiland zijn, maar vlakbij het resort. De tijd die ze alleen heeft met hem wil ze gebruiken om te zorgen dat hij verliefd op haar wordt. Haar beste vriend Ryan helpt haar te voorkomen dat hij achter de waarheid komt. Wanneer haar aartsrivale hen ontdekt, doet zij alsof ze ook is gestrand en moet Jenny de strijd met haar aangaan om Jason.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=rtZ6GYZ-1Ac[/pro-player]
De film Lovewrecked is vanavond, 14 juni, om 20:30 uur te zien op NET5.