Het leren jasje is weer terug van weggeweest en dat geeft ons redenen om weer lekker te gaan shoppen. Aangezien het leren jasje toch snel neigt naar ordinair, help ik je hierbij door een combinatie Biker chique voor je neer te zetten.

Ik ben van mening dat een leren jas snel mannelijk wordt, daarom moet je echt hoge schoenen dragen. Ik heb gekozen voor de pumps (69,95 euro) met plateauzool. Het leren jack (99,95 euro) is van Brooker en voor de echte Biker chique look heb ik de gekozen voor een imitatieleren tregging met tricot (49,95 euro) van Esprit.

Om het dan toch nog stijlvol te houden heb ik gekozen voor een simpele top (16,95 euro) van Vila in combinatie met een riem (22,95 euro) van Mango. Om de outfit helemaal compleet te maken, neem je de sjaal (6,95 euro) met bloemendessin en een ring (4,95 euro), beide van de H&M.