De Primark collectie zomer 2011 bevat vooral heel veel kleur en printen. Maar naast kleur is er ook ruimte voor rustige outfits met veel nude tinten en lichte kleuren. In de zomercollectie van Primark wordt veel gemixt, zo zien we patronen en verschillende kleurcombinaties.


De Primark collectie zomer 2011 bestaat uit veel verschillende stijlen. Tot één daar van behoren de nude tinten. Ik zal er zelf niet snel in lopen, maar toch vind ik het een mooie kleur. De nude top kun je goed combineren met een oranje korte broek of rokje.


Hier komt de mix van patronen en kleur terug, wat ik er erg zomers uit vind zien. Durf je niet gelijk helemaal aan de print, ga dan voor safe en mix print met een effen kleur. Je maakt deze look helemaal af met zomerse accessoires.


Lange jurken zien we deze zomer ook weer terug komen. Ik vind de linkerjurk mooi, maar de andere twee zijn wat minder. De jurken hebben volop kleur en met leuke sandalen of slippers ben je met één van deze jurken helemaal zomerklaar.


Natuurlijk zien we ook bij Primark color blocking terug komen. Allerlei kleuren gewoon bij elkaar aantrekken en je bent nog in de mode ook! Zelf houd ik niet zo van felle kleuren, maar als ik het zou dragen zou ik niet combineren met iets minder kleur.


Leuke jurkjes met lange mouwen behoren ook tot de zomercollectie van Primark. In 2011 mogen wit en lichte kleuren nog steeds gezien worden in de zomer en is dan ook lekker simpel. Ik vind het roze jurkje leuk, maar ik zou er een riempje omheen dragen zodat het wat meer vorm krijgt.


Kleur, kleur en nog meer kleur! Het rechterjurkje met gekleurde strepen is lekker zomers en perfect voor een dagje strand. Net als de lange gestreepte jurk en het korte jurkje met print. Ik vind eigenlijk alleen het rechterjurkje leuk, de andere twee vind ik niks.


De Primark zomercollectie bestaat ook uit twee jumpsuits. De één heeft een print en de ander een effen paarse kleur. Ze zijn beiden wel erg doorschijnend, dus je moet er wel iets onder aan trekken. Ik vind de dunne bandjes van de jumpsuits erg leuk.


Deze look vind ik iets minder dan de rest. De kleuren zijn wat mij betreft een beetje flets en zijn het net niet. De rok heeft een print die je niet goed ziet en daardoor oogt de rok een beetje vreemd.


Hier zien we nog meer kleur en printen. De bovenkant is gemaakt van kralen, wat er grappig uit ziet. Mooie kleuren, maar ook deze jurken zijn erg doorschijnend.

Ik ben verrast door de Primark collectie zomer 2011, de collectie biedt heel wat keuze! Welk item vinden jullie het leukst uit deze zomercollectie?