In de film Nick and Norah’s Infinite Playlist is Nick (Michael Cera) net gedumpt door zijn vriendin Tris, wanneer hij in een club Norah ontmoet. Zij vraagt Nick te doen alsof hij haar vriendje is, maar later blijkt dat zij een kennis van Tris is.

Nick, die nog lang niet over de breuk met Tris heen is, wordt overgehaald door zijn vrienden om op te treden in New York. Na het concert komt Norah naar hem toe om te vragen of hij wil doen alsof hij bij haar hoort en begint hem te zoenen. Dit doet zij omdat Tris vond dat ze geen jongen kon krijgen en ze komt er pas later achter dat Nick de ex van Tris is. Dat is het begin van een lange nacht in New York, waarin Nick en Norah meer met elkaar gemeen blijken te hebben dan ze hadden gedacht.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=TQxJKKfDRRk[/pro-player]
De film Nick and Norah’s Infinite Playlist is vanavond, 9 juni, om 20:30 uur te zien op RTL8.