In de zomer kun je eindelijk weer de leukste jurkjes en broekjes uit de kast halen, maar nieuwe kleding kopen is natuurlijk nog veel leuker! In de H&M collectie zomer 2011, staat vooral kleur centraal en de vrolijkheid spat er dan ook vanaf.


In de H&M collectie voor zomer 2011 zien we verschillende lange jurken en rokken, want ook die mogen deze zomer weer gezien worden. Zelf ben ik er niet zo’n fan van, maar ik vind de bandjes met strikjes van de middelste jurk wel erg leuk.


Ook de korte broek mag deze zomer niet ontbreken. In de H&M collectie voor deze zomer zien we ze in allerlei verschillende soorten en maten. Opvallend fel gekleurd, neutraal beige en bloemenprint, het kan allemaal deze zomer!


Deze jasjes zijn perfect voor een dag dat het iets minder mooi weer is, of om ’s avonds als het afgekoeld is te dragen. Ik vind beide jasjes niet heel mooi qua kleur en model, ze hadden wel wat dunner en fleuriger gemogen.


Gekleurde jurkjes passen helemaal bij de color blocking trend die we deze zomer tegen gaan komen. Het goud in het blauwe jurkje vind ik zelf niet zo passend, maar het roze en gele jurkje daarentegen zijn wel heel leuk en fleurig.


Natuurlijk zijn er nog veel meer jurkjes opgenomen in de H&M collectie zomer 2011 en dat is goed, want van jurkjes kun je in de zomer nooit genoeg krijgen! Ik vind het zwarte jurkje er heel leuk uitzien en ook het strapless jurkje geeft je een vrolijk gevoel.


Behalve kleur zijn er ook veel neutrale kleuren opgenomen in deze zomerse collectie. Beige en lichtroze zijn de nude kleuren waaruit deze truitjes bestaan. Het middelste truitje ziet er leuk uit en is zeker goed draagbaar op een avondje genieten op het strand.


Deze groentinten passen goed bij de zomer en doen denken aan een heldere zee en zijn prima voor een nonchalante look. De tanktop heeft strepen, die ook dit jaar weer gezien kunnen worden, en is goed draagbaar voor een dagje strand.


Nog meer kleur in deze collectie! Ik vind deze neon kleuren zelf iets te ver gaan en zal hier ook niet in gezien worden, maar ze passen wel bij de trends voor deze zomer. Het roze truitje heeft een leuk patroontje en het gele truitje trek je makkelijk aan over je bikini. Het oranje topje is wel heel erg kort, dus daar moet je wel een platte buik voor hebben!

Wat vinden jullie van de H&M collectie zomer 2011?