Het duurt niet heel lang meer voordat de zomer officieel begint. Daarom komt nu ook Vero Moda met de collectie voor zomer 2011.

Deze zomer zien we de bloemenprint al vaak voorbij komen. Bij de Vero Moda collectie voor zomer 2011vind je zowel romantische bloemendessins zoals op de rok als stoere donkere bloemen zoals bij het jurkje. De bloemenprint op het witte blouseje is weer eens wat anders.

Bloemenprint

Wit

Shorts


Wit mag nooit ontbreken in de zomergarderobe, voor een frisse look bij je gebruinde huid. Vero Moda heeft schattige witte jurkjes en een wat gekledere witte blouse waarin je rustig over een boulevard kunt flaneren met een grote zonnebril erbij.

Om je benen ook lekker bruin te laten worden draag je natuurlijk shorts in de zomer, ze zijn er in spijkerstof en basic zwart. De shorts zijn wat minder mini dan in voorgaande jaren, maar dat zit eigenlijk ook veel lekkerder.

Persoonlijk vind ik de Vero Moda collectie zomer 2011niet zo vernieuwend. Wat vinden jullie ervan?