De MTV Movie Awards 2011 zijn hartstikke leuk om te kijken, maar minstens net zo leuk zijn de jurken die celebrities dragen op de rode loper voordat ze naar binnen gaan. Daarom vind je hier een aantal jurken die tijdens de MTV Movie Awards 2011 voorbij kwamen.

Kristin Stewart en Reese Witherspoon


Kristin Stewart is de grote winnares van de avond. Ze draagt een rood jurkje van Balmain met studs en veiligheidsspelden erop. Dit past wel binnen haar stoere stijl. Reese Witherspoon werd vereerd met de belangrijke Generation Award, maar kleedde zich daar niet naar met dit Vivienne Westwood jurkje dat wel leuk maar niet echt rode loper-waardig is.

Blake Lively en Leighton Meester


Blake Lively bedekt zich dit keer wat meer in een felblauwe Michael Kors jurk en paarse Louboutins. Een outfit die bij iemand anders waarschijnlijk niet erg was opgevallen, maar Blake kan het hebben. Leighton Meester heeft een jurk van Balmain gekozen die geheel bewerkt is met zilverkleurige studs en kralen. Als Balmain fan kan ik de discobal jurk wel waarderen en Leighton straalt er ook in.

Jessica Zohr en Rosie Huntington-Whiteley


Jessica Zohr koos voor een jumpsuit met lange mouwen en paisleyprint van Alice+Olivia. Ik begrijp dat ze er niet erg gelukkig uitziet in deze outfit, want hij is niet bepaald flatteus. Jessica zou een voorbeeld moeten nemen aan haar Gossip Girl collega’s.Rosie Huntington-Whiteley zien we in een tijgerprint jurk van D&G die er wat mij betreft een beetje goedkoop uitziet. De Sergio Rossi schoenen vind ik wel erg leuk en ze staan goed onder de jurk.

Elle Fanning en Cameron Diaz


Elle Fanning heeft een playsuit aan, deze roze gebloemde versie komt van Marchesa en is afgemaakt met lichtblauwe wedges die ook een bloemenprint hebben. Ik vind het een goede outfit voor Elle, die hier niet probeert om er ouder uit te zien dan ze is. Het meisje in namelijk nog maar dertien. Cameron Diaz draagt ook een playsuit, een zwarte van Philip Lim met een zwart riempje en zwarte sandalen met hoge hak. Dit vormt een klassiek geheel dat haar heel mooi staat.

Emma Watson en Selena Gomez


Emma Watson ziet er zoals altijd geweldig uit, dit keer in een jurkje van Marchesa met kralen aan de neklijn en op de schouders. De zilveren platform pumps passen er prachtig bij. Selena Gomez heeft een jurk van Giambasatti Valli aan, waarvan het lijkt of het een losse rok en top zijn. Haar schoenen en tasje passen er perfect bij.

Emma Stone en Amanda Bynes


Emma Stone draagt een gewaagd jurkje van Bottega Veneta. Het bestaat uit een gele corsetjurk en een doorzichtige kanten overjurk. Helaas doen het tasje en de schoenen de jurk geen eer aan, ze passen niet bij elkaar en ook niet bij de jurk. Amanda Bynes heeft zoals altijd een jurkje van Hervé Léger, een goede en veilige keuze. Helaas verpest ze het toch met aquagroene franje sandalen van Christian Louboutin, die haar benen korter doen lijken en vrij weinig toevoegen aan de jurk.

Nicki Minaj en Lil’ Mama


Nicki Minaj ziet er zoals we van haar gewend zijn weer vreselijk uit. Ze heeft een capri aan van Pinko, een beha van Victoria’s secret, een corset van Versace Atelier en schoenen van GianMarco Lorenzi en gouden accessoires. Allemaal stukken die op zichzelf best leuk zijn. Voor de gelegenheid is Nicki alleen vergeten om even een shirt aan te doen. Lil’ Mama is eveneens iemand die niet bekend staat om haar goede smaak. Zonder de blonde pruik en glitterende stripperschoenen zou dit jurkje van Sherri Hill prima zijn geweest.

Foto’s via PRPhotos