In de collectie van Sacha schoenen van zomer 2011 zit voor ieder wat wils, van superhoge hakken, tot comfortabele laarsjes, brogues en enkellaarzen. Ik heb de beste exemplaren voor je uitgezocht!


De Sacha schoenen uit de zomer 2011 collectie zou de zomercollectie niet zijn zonder sandaaltjes, en daar zijn er genoeg van bij Sacha! De sandaaltjes hebben leuke details zoals studs, gevlochten bandjes en veertjes zodat ze er een beetje bohemian uitzien.


Bijna alle soorten schoenen bij Sacha zijn ook verkrijgbaar met een lief bloemenprintje erop, die met gemak een basic outfit opfleuren.


Omdat hoge laarzen toch iets te warm zijn voor de zomer zitten er veel enkellaarsjes in de collectie, altijd goed bij een skinny jeans of onder een jurkje bij een festival.


Een aantal kleuren zien we veel voorbij komen in deze collectie, waaronder rood en blauw om mee te colourblocken en daarnaast ook veel nude- en aardetinten die overal bij passen.

Ik vind dat er erg leuke schoenen in de Sacha collectie voor zomer 2011 zitten. Vooral de schoenen in nude tinten zijn allemaal erg welkom in mijn kast.