Blazers zijn leuk en makkelijk draagbaar doordat je ze met veel dingen kunt combineren. Omdat er zoveel soorten en maten blazers te vinden zijn, heb ik de 4 leukste blazers in lentekleuren voor je opgezocht.

Roze blazer


Deze vrolijke roze blazer kun je goed combineren met bijvoorbeeld een spijkerbroek of een witte broek. De blazer heeft een echte lentekleur en is lekker opvallend. Voor een nonchalant effect draag je de blazer open. Wil je de blazer voor een nettere gelegenheid aan? Dan kun je hem met de gouden knoop dicht doen. Voor €49,95 koop je deze roze blazer bij de Zara.

Beige blazer


Dit is een beige blazer van Esprit die je op verschillende manieren kunt dragen. Ook hier kun je de knoopjes aan de voorkant dicht doen of open laten, maar net waar je zin in hebt! Aan de achterkant van de mouwen zitten een aantal knoopjes en de schouders zijn licht gevuld met schoudervullingen. Deze beige blazer van Esprit kost €79,95.

Zalmkleurige blazer


Een opvallende blazer van Asos die de aandacht trekt door de zwarte boord en zakjes. Een namaak borstzakje aan de voorkant en de split aan de achterkant maken deze zalmkleurige blazer helemaal af. Een mooie blazer, waar je niet vaak iemand op straat mee tegen zult komen. Je kunt deze zalmkleurige blazer alleen online bij Asos bestellen voor £75.

Crèmekleurige blazer


Deze crèmekleurige blazer van Only is een basic die je met veel items kunt combineren. De blazer schijnt wel een klein beetje door, dus je moet goed kijken wat je er onder aan trekt. Aan de voorkant zitten 2 zakken en om de crèmekleur te onderbreken zijn de omgeslagen mouwen voorzien van een streepje. Voor €39,95 kun je deze crèmekleurige blazer van Only kopen.