De film 17 Again gaat over Mike O’Donnell (Matthew Perry) een man van 37 wiens leven niet gelopen is zoals hij had verwacht. Terwijl Mike 20 jaar geleden juist een mooie toekomst in het vooruitzicht had. Gelukkig krijgt hij een kans om het over te doen als hij op een vreemde manier weer de 17 jarige Mike wordt (Zac Efron).

Mike O’Donnell was toen hij 17 jaar oud was de ster van het basketbalteam. Hij staat op het punt om daarmee een beurs voor de universiteit te krijgen als zijn vriendinnetje Scarlett hem vertelt dat ze zwanger is. Daardoor mist hij de wedstrijd waar de scouts van de universiteit aanwezig zouden zijn. Als hij 37 is voelt hij zich een mislukkeling, hij is gescheiden van Scarlett, zijn kinderen haten hem en hij woont tijdelijk bij een vriend in huis.

Hij zou alles geven om zich weer zo te voelen als 20 jaar geleden en gaat daarom langs zijn oude middelbare school. ‘s Nachts ziet hij de conciërge van de school van een brug afspringen en probeert hem te redden. Als hij in de ochtend wakker wordt is hij weer 17. Hij grijpt zijn kans en gaat weer terug naar school, dezelfde school waar zijn kinderen op zitten.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=CW9TkWY6Cng[/pro-player]
De film 17 again is vanavond, 1 juni, om 20:30 uur op RTL 5 te zien.