Vanavond is de Film Wedding Crashers vanavond op tv. Jeremy (Vince Vaughn) en John (Owen Wilson) zijn allebei bemiddelaars bij echtscheidingen. Toch kunnen ze een bruiloft ook wel waarderen, omdat daar altijd mooie, single vrouwen zijn. Dit is voor hen reden genoeg om bruiloften waarvoor ze niet uitgenodigd zijn te crashen.

Wanneer ze ongenodigd op een bruiloft zijn om vrouwen in het bed te krijgen, houden ze zich aan de regels van de ervaren wedding crasher Chaz (Will Ferrell). Zo zijn hun smoezen waterdicht en valt het niet op dat zij daar helemaal niet thuishoren. Jeremy en John gaan naar één van de grootste bruiloften van het jaar, die van de dochter van een belangrijke politicus.

Daar gaan ze achter de twee bruidsmeisjes en tevens zusjes van de bruid, Claire (Rachel McAdams) en Gloria (Isla Fisher) aan. John wordt verliefd op Claire, en haalt Jeremy over om de regels te breken en mee te gaan op het familieweekend van de familie Cleary om zo Claire voor zich te winnen.

[pro-player width=’560′ height=’350′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=ZeUSo8voIXM[/pro-player]
De film Wedding Crashers is vanavond, 30 mei, om 20:30 op SBS6 te zien.