De Vero Moda collectie lente 2011 ligt weer in de winkels en is echt geschikt voor de romantische meid. De lentecollectie van Vero Moda bevat namelijk veel lichte kleuren en in combinatie met al het kant en broderie is dit een collectie om bij weg te dromen.

Jurkjes


Hier zie je twee idyllische witte jurken voor de meiden die op jurkjes niet uitgekeken raken. Ze zijn nu leuk met een vest, maar ook voor als je aankomende zomer naar een tropisch eiland gaat.

Ik ben verliefd geworden op deze jurkjes, die ook onderdeel zijn van de Vero Moda collectie lente 2011. De one-shoulderjurk is leuk voor dat strandfeest, terwijl de rechterjurk zo bij een vintage winkel vandaan geplukt zou kunnen zijn.

Denim

Uiteraard zit er wel een beetje denim in de Vero Moda lentecollectie. Hier zie je een short gedragen met een witte blouse, maar ook een driekwartbroek gecombineerd met een roze-oranje ruitjes blouse.

Safari


Sinds wanneer behoort safari tot de zomertrends? Ach, het hoeft niet altijd volgens de laatste modetrends en door het bloemendessin kan de linker combi er toch nog mee door. Over de rechter foto valt minder te zeggen, want de witte blouse samen met de short maakt het lekker veilig.

Wit

Met deze items mikt Vero Moda in ieder geval wel raak, want wit behoort zeker tot de modetrends zomer 2011. Van het doorschijnende topje met doodshoofden ben ik alleen totaal geen fan, ik houd meer van stijlvollere, rustigere items zoals de rechterblouse.

Normaal gesproken houd ik niet van Vero Moda, maar de vintagejurk en de one-shoulderdress heb ik in mijn hart gesloten. Wat vind jij van de Vero Moda collectie lente 2011 en welk item moet volgens jou in je kast hangen?