Afgelopen zondag vond in Las Vegas de Billboard Music Awards 2011 plaats. Het is natuurlijk hartstikke interessant dat Taylor Swift, Rihanna, Lady Gaga, Taio Cruz, Eminem en Justin Bieber prijzen hebben gewonnen, maar de outfits zijn natuurlijk veel interessanter. Daarom zie je hier de jurken die gedragen werden tijdens de Billboard Music Awards 2011.

Fergie & Ke$ha


Tijdens de Billboard Music Awards heeft Fergie ervoor gekozen om een Hervé Léger jurk te dragen en in combinatie met deze sexy pumps van Louboutin lijkt ze naar mijn mening zo op een sadomasochist. Ook de clutch van Alexander McQueen maakt deze vreselijke outfit helemaal af.

Ook Ke$ha ziet er als je het mij vraagt verschrikkelijk uit, want ze verschijnt op de loper als een soort alien. Ke$ha kijkt vrij wazig uit haar ogen, dus het verbaast me niet dat ze heeft gekozen voor deze jurk van Jad Ghanour. Deze sandalen van Giuseppie Zanotti zouden onder een andere outfit erg leuk zijn, maar in dit geval maken ze de alien-look helemaal compleet. Trouwens, heb je wel eens goed naar haar benen gekeken?

Kelly Rowland & Michelle Williams


Kelly Rowland droeg ook een jurk van Hervé Léger. Ik denk: een te laag decolleté, een te erge push-up bh en te grote oorbellen maakt de Destiny’s Child zangeres ordinair. Ook haar collega Michelle Williams vind ik er goedkoop uitzien in haar jurk met lovertjes en veren.

Mary J. Blige & Nicki Minaj


Ordinaire outfit nummer zoveel: Mary J. Blige koos voor een jurk met pantermotief en ook rapster Nicki Minaj koos voor een goedkoop ogende outfit. Hemeltjelief, wat doen al die celebrities zich aan met die vreselijke kleding? En waarom vertelt niemand Nicki dat ze ontzettende uitgroei heeft?

Keri Hilson & Kylie Minogue


De Knock you down zangeres Keri Hilson was tevens aanwezig bij de Billboard Music Awards 2011 en koos voor een kanariegele minijurk met transparante mouwen en een zeegroene riem.

Kylie Minogue droeg een zwarte minijurk van Alexander McQueen uit de lentecollectie 2011. Ook hier ben ik geen fan van, maar het is beter dan de outfit van Ke$ha en Fergie. Haar zwarte peeptoe pumps zijn van Christian Louboutin, maar dat was waarschijnlijk al duidelijk na het zien van de rode zolen.

Rihanna & Selena Gomez


Rihanna koos voor een pak van Max Azria en pumps van Louboutin. Ondanks ze een pak draagt, ziet Rihanna er altijd vrouwelijk uit en daar zal ze haar best voor doen ook, want ze laat de ruimte tussen haar borsten bloot.

De 18-jarige Selena Gomez droeg een zwarte Dolce & Gabbana jurk. Deze jurk laat weliswaar ook veel bloot, maar dit vind ik nog wel gepast. Het is een leuk detail dat ze haar knalrode pumps van Giuseppe Zanotti eronder uit laat komen.

Nicole Kidman & Taylor Swift


Na het zien van al die ordinaire jurken ben ik Nicole Kidman ontzettend dankbaar, want ik zie eindelijk een degelijke jurk. Niet dat ik een groot van ben van Nicoles outfit, maar deze lange zwarte jurk met kant is wel wat netter dan we gezien hebben bij de Billboard Music Awards.

Als je het mij vraagt, krijgt Taylor Swift de prijs van de bestgeklede vrouw. Zij droeg een strapless jurk van Elie Saab, die bezet is met stenen en haar sieraden zijn van Lorraine Schwartz. Taylor weet tenminste dat een dame zich als een dame hoort te kleden en niet als een of andere del.

Ik vind de jurken van de Billboard Music Awards 2011 vreselijk, het lijkt wel alsof de dresscode ordinair was. Wat vind jij van de jurken die de celebrities droegen?