Als jij van liefde, humor, drama en glamour houdt, dan is het boek Wat spook jij uit? echt iets voor jou. Het boek gaat over Lara en een brutale geest, maar het bevat alle ingrediënten die een meidenboek moet hebben.

In het boek Wat spook jij uit? lees je over de fantasierijke Lara Lington, wiens oudtante Sadie net is overleden. Dan lijkt het erop dat Sadie uit de dood is opgestaan, want Lara’s oudtante is terug als een brutale geest die elke keer contact probeert te zoeken met Lara.

Sadie wil dat Lara op zoek gaat naar een ketting en blijft drammen totdat ze haar zin krijgt. Deze zoektocht zorgt voor een hoop ingewikkelde situaties en brengt zelfs weer een beetje romantiek in het leven van Lara, die haar handen al vol heeft aan haar eigen problemen.

Gelukkig heeft Sophie Kinsella het niet gehouden bij haar Shopaholic boekenreeks, want ik vond Wat spook jij uit? erg leuk en het leest als een trein. Kortom, dit boek is een aanrader als je van chicklit houdt.