Aan het begin van je relatie ben je allebei verliefd en kan hij niets fout doen. Maar naarmate je langer bij elkaar bent, verdwijnt de verliefdheid en maakt het plaats voor houden van. Juist dan moet je moeite voor elkaar doen. Daarom staan hieronder een aantal tips die je helpen om je vriend te houden.

Interesse
Moedig hem aan tijdens zijn voetbal, hockey, tennis of zelfs balletwedstrijd. Hij zal speciaal voor jou beter zijn best doen, waardoor zijn teamgenoten ook weer trots op hem kunnen zijn. Let wel op dat je hem niet teveel afleidt, want dan bereik je het tegenovergestelde.

Al houd je helemaal niet van sporten, ga toch eens met hem hardlopen, fitnessen of speel een potje voetbal met zijn vrienden. Het is gezellig en zo zie je hem ook meteen iets vaker.

Serieus
Laat zien dat je jullie relatie serieus neemt, dit kun je doen door hem voor te stellen aan je ouders, je vrienden of andere familieleden. Maar ook door hem in je fotoboek te plakken. Zorg er wel voor dat hij jullie relatie net zo serieus neemt, anders schrik je hem hiermee alleen maar af.

Zeuren
Stop met zeuren over van alles en nog wat. Doe zonder te zeuren eens wat hij wilt, misschien vind je het wel ontzettend leuk. De meeste jongens hebben een hekel aan meisjes die de hele tijd alleen maar zeuren.

Avontuur
Samen op de bank een filmpje kijken kan fijn zijn, maar op een gegeven moment gaat dat natuurlijk vervelen. Wees avontuurlijk en ga samen nieuwe dingen ontdekken.

Verrassing
Verras hem! Dit kun je door middel van een cadeautje doen, maar natuurlijk ook met sexy lingerie, kaarsjes en een full body massage. Verzin iets wat helemaal bij jullie past of juist iets waarvan je nog niet weet of het bij jullie past.

Praat!
Het is belangrijk dat je weet wat er in elkaars leven speelt. Praat met elkaar over alles, dingen die jullie dwars zitten maar ook de normale dingen. Daarnaast is het ook belangrijk dat jullie over seks praten, geef allebei aan wat je lekker vindt en wat juist niet. Voorkom dat jullie seksleven een sleur wordt.