Dit weekend, 28 en 29 mei, opent H&M een winkel in Scheveningen. Het weer zit nu nog niet echt mee, maar hopelijk laat de zon zich zaterdag en zondag wel zien. De pop-up store wordt namelijk op het strand van Scheveningen geplaatst!

In de H&M winkel die in Scheveningen geopend wordt aankomend weekend, zal je naar hartenlust kunnen winkelen met zand tussen je tenen. Verbaas je niet als je de H&M winkel ziet, want deze pop-up store zal een hele andere uitstraling hebben dan de gewone H&M winkels.


Hier zie je hoe de H&M winkel er ongeveer uit zal komen te zien dit weekend. Deze winkel wordt niet zonder reden op het strand geplaatst, maar omdat H&M in samenwerking met de organisatie WaterAid aandacht wil vragen voor water. Van de opbrengst van de zomerse kleding gaat 25 procent naar WaterAid, die zorgt voor veilig water en schoon sanitair.


Alle items in de H&M winkel in Scheveningen hebben, hoe kan het ook anders, iets blauws. Je kunt er veel zomerse kleding vinden, zoals jumpsuits, hoeden, jurken en ook bikini’s kunnen aan het strand natuurlijk niet ontbreken.

De H&M winkel is aankomend weekend, 28 en 29 mei, geopend aan het Zwarte Pad in Scheveningen. Ben je een vroege vogel? Zorg dan dat je om 8.00 uur voor de deur staat, want de eerste 10 bezoekers die in het blauw-wit gekleed zijn krijgen een goodiebag.