Afgelopen winter zagen we het al, maar deze zomer is de spijkerlook helemaal in. Deze modetrend doet mij al snel denken aan het spijkerjasje dat mijn vader combineerde met zijn geitenwollen sokken in sandalen, maar dit kan ook anders. Daarom vind je hier inspiratie voor een denim outfit.

Probeer met de denimlook om het niet te comfortabel te maken. Ik kies weliswaar een denimkleurige jumpsuit van Soho (39 euro), maar dit heb ik wel gecombineerd met een blauwe bolero van Superstar (29,95 euro).

De schoenen met sleehak van Zara (69,95 euro) hebben dezelfde kleur blauw als de bolero. Het oranje van de 12,5 centimeter hoge sleehak laat ik terugkomen in de accessoires. Zo heb ik bij Pieces gekozen voor zalmkleurige oorbellen (3,95 euro), een zalmkleurige ring (4,95) en armbanden met deze kleurtinten(6,95 euro). De koeienleren riem is van Zara (27,95 euro).