Als je de Mango collectie lente 2011 bekijkt, hoef je gelukkig niet in je ogen te knijpen want het Spaanse merk doet nog niet mee met de modetrend color blocking. In de lentecollectie zitten een hoop romantische kledingstukken met nudekleuren zoals camel, crème en bruine tinten.


Wat derokken betreft heeft Mango met de collectie voor lente 2011 aan meerdere vrouwen gedacht. Voor vrouwen met een lengte van boven de 1,70 meter is de lange rok geschikt. Mocht jij, net zoals ik, niet in deze categorie vallen, kies dan voor het jurkje in combinatie met de sweater.


Hier zie je nog meer rokken uit de Mango collectie lente 2011, die wel geïnspireerd lijken op de modetrend ballet. De linker kan ermee door, maar bij het kijken naar de rechter rok moet ik gelijk denken aan zigeuners.


Een mouwloze top is praktisch, maar wel erg simpel. Daarom heeft Mango aan deze top een leuk detail op de schouder toegevoegd.


Je zult denken, ik heb geen cardigan meer nodig tot de winter, maar voor de koelere lente avonden is dit gebreide kledingstuk altijd praktisch. Daarnaast is het leuk om te combineren met deze bandplooibroek.


Het linkercolbertje uit de Mango collectie lente 2011 heeft een leuk detail, de korte kraag staat namelijk omhoog. Toch heb ik het gevoel dat ik dit modelletje al in meerdere lentecollecties heb gezien.

Als ik kijk naar het indigoblauwe jurkje met bloemendessin word ik helemaal hebberig. Ik ben gek van de boothals en de pofmouwen, het geeft gelijk een romantisch effect. 

Ondanks dat deze collectie niet heel uitgesproken is, vind ik het ontzettend leuk. Het is namelijk erg stijlvol, maar dan met romantische invloeden en dit is helemaal mijn smaak. Maar smaken verschillen, dus ik hoor graag van je wat jij vindt van de Mango collectie lente 2011.