Kate Moss is samen met fotograaf Terry Richardson te zien in het nieuwe filmpje voor Mango. In The Great Escape, zoals het filmpje heet, overvallen Kate en Terry een Mango winkel. Maar geen bivakmutsen voor deze overvallers, want beide dragen ze een masker met Terry’s gezicht erop!

Na de overval op de Mango winkel, springen Kate Moss en Terry Richardson in een busje en doen hun maskers af. In het reclamefilmpje zie je hoe Kate zich steeds in een andere Mango outfit hult, terwijl het busje met hoge snelheid door de straten van Parijs rijdt.

Terry Richardson is een veel besproken modefotograaf, waar zeker niet altijd op een positieve manier over gesproken wordt. Zo zou hij jonge modellen naakt voor de camera hebben geprobeerd te krijgen, maar er zijn desondanks ook heel wat fans van hem in modellenland. Kate Moss is daar één van en daarom zijn ze dan ook samen in het Mango filmpje The Great Escape te zien.

Het is meteen duidelijk dat het filmpje The Great Escape gericht is op Terry Richardson, want in het laatste stukje zie je nog meer mensen met maskers van Terry’s gezicht op. Een vreemd filmpje, maar er komen wel leuke kledingstukken voorbij! Wat vinden jullie van het Mango filmpje?
[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’] https://www.youtube.com/watch?v=YP9HaykGpGs [/pro-player]