Dat mensen graag hun huisdier meenemen tijdens het reizen is niets nieuws, maar deze man nam een wel heel bijzonder beest mee. De man neemt namelijk zijn paard mee in de trein!

De man uit Wales dacht een gezellig uitje te maken met zijn paard en wilde zijn viervoeter mee de trein in nemen. Hij kocht keurig twee treinkaartjes op het perron en nam vervolgens het witte paard mee de lift in. Vervolgens stonden de man en zijn paard op het perron geduldig op de trein te wachten.

Maar hoewel de man keurig 2 treinkaartjes had gekocht, mocht hij toch het paard niet meenemen in de trein. Grote beesten zijn namelijk niet toegestaan in de trein. Ik vraag me af hoe ze dat doen met grote honden, mogen die ook niet mee?

Het moet natuurlijk niet kunnen om je paard mee te nemen in de trein, maar het is wel heel grappig dat de man het toch probeerde. Ik zat zelf een keer naast een buspassagier met een papagaai op haar schouder, dat zou ook verboden moeten worden! Wat is het gekste beest dat jullie zijn tegengekomen bij het reizen?

[jwplayer player=”1″ mediaid=”45662″]