Een trenchcoat is de perfecte lente jas. Want deze jas kun je zowel dragen op een zonnige als op een regenachtige lentedag. Daarom vind je hier 4 beige trenchcoats voor de lente.

Vila


Deze trenchcoat van Vila heeft dubbele knopen aan de voorkant en insteekzakken, waardoor de jas wat nonchalanter wordt. Deze soft camel trenchcoat van Vila is te koop voor €39,95.

Brooker


De licht taupe kleurige trenchcoat van Brooker heeft een ceintuur aan de voorkant, waarmee je de taille kunt verstellen. In de binnenzak en schuine steekzakken kun je kleine spulletjes kwijt. Je kunt deze trenchcoat van Brooker kopen voor €89,95.

YaYa


Lichte pofmouwen en de riempjes onderaan de mouwen maken deze trenchcoat van YaYa helemaal af. De insteekzakken aan de voorkant worden afgesloten met een knoop, erg handig zodat er niets uitvalt, maar het ziet er ook nog eens stijlvol uit. Deze beige trenchcoat van YaYa kun je kopen voor €89,95.

Esprit


De beige trenchcoat van Esprit heeft een ceintuur waarmee je de taille kunt verstellen. De jas heeft een flap met extra knoop aan de rechterkant en de mouwen hebben verstelbare riempjes aan de onderkant. Voor €99,95 kun je deze katoenen trenchcoat van Esprit aanschaffen.