Het is lente en daar hoort natuurlijk een nieuwe outfit bij. De Vila collectie lente 2011 bestaat uit veel vrolijke jurkjes, bloemen en lichte kleuren. Voor ieder wat wils in deze lente collectie dus!


Omdat het in de lente nog niet altijd even warm is, zijn er ook een aantal warmere outfits in de Vila collectie voor lente 2011. De lange rode trui is niet helemaal mijn smaak, maar het beige vest vind ik wel heel leuk. Het vest trek je makkelijk en snel aan over een jurkje of truitje, als het ’s avonds wat kouder wordt.


Vrolijke bloemenjurkjes horen ook thuis in deze lentecollectie. Bloemen zijn al een paar jaar niet meer weg te denken uit het modebeeld en ook deze zomer zien we deze trend weer volop. Deze lente jurkjes zijn erg leuk gecombineerd met een dun riempje en met een grote armband. In de lente kan het soms nog net te koud zijn om zonder jas naar buiten te gaan en een blazer staat dan ook prima bij een jurkje!


Ook deze outfits vind ik erg mooi, vooral het truitje op de linker foto is goed gecombineerd met het zwarte rokje. Ik ben zelf niet zo’n fan van spijkerrokjes, maar het is natuurlijk een item dat goed in de lente gedragen kan worden. Lichte kleuren met een motiefje, mogen helemaal gezien worden deze lente!


Bij de lente hoort natuurlijk ook een nieuwe jas! In de Vila collectie lente 2011 vind je dan ook verschillende jassen. De parker jas heeft een donkere kleur en vind ik daarom iets minder goed bij de lente passen, de andere twee jassen vind ik een stuk leuker. De lichte jas met grote kraag is goed draagbaar als het wat minder mooi weer is en het korte jasje is wat stoerder en makkelijk om snel over iets aan te trekken.


Ook wit is één van de modetrends voor deze zomer en is ook deze lente al nog niet weg te denken. Zowel truitjes met korte, als lange mouwen zijn te vinden in de Vila lentecollectie. Ook de korte broek, de havana shorts, is een leuk item voor de lente!

Ik vind zelf de bloemenjurkjes erg leuk, omdat deze perfect passen bij de lente. Ook het lichte truitje met motiefje vind ik erg leuk en vrolijk. Wat vinden jullie de leukste items van de Vila collectie lente 2011?