Uiteraard speelt Only in op de modetrends met de Only collectie lente 2011. In de winkels komen we vooral heel veel printjes tegen, maar ook denim en zelfs de minimalistische stijl.

Jurk


Zoals gewoonlijk bevat ook de Only lente collectie 2011 een aantal jurkjes. Ik vind de zwarte jurk die een schouder bloot laat heel erg leuk. Voor de koelere lente avonden is de truijurk ook erg geschikt.

Denim


Denim is onderdeel van de modetrends zomer 2011, maar zoals je ziet, zit deze trend zit ook al in de Only lentecollectie. Toch vind ik deze ontwerpen niet echt origineel, want dit type blouse bijvoorbeeld kun je bijna overal kopen.

Wit


Het is niet veel, maar de Only collectie lente 2011 bevat ook een beetje wit. Helaas zijn ze het romantische aspect hiervan vergeten.

Minimalistisch


We gaan weer heel veel van de minimalistische stijl zien bij de Only. Deze stijl lijkt wel geïnspireerd op de kledingkast van vriendjelief, dat is ook te zien bij deze Only collectie. Zo zien we een aantal stoere T-shirts en shorts.

Bloemen


De bloemenprints uit de collectie variëren van kleine schattige bloemetjes, tot hele grote bloemen in felle kleuren.

Country


Ook de countrystijl komt terug in deze lentecollectie, want je ziet hier een aantal stoere overhemden. Toch snap ik niet waarom meiden een short zouden kopen die lijkt alsof hij afgeknipt is. Doe dit gewoon met een oude spijkerbroek, dat is nog gratis ook.

Dierenprint


De prints van veel items uit de Only lente collectie 2011 zijn geïnspireerd op het dierenrijk. Dit varieert van slangenhuidprint tot een luipaardmotief.

Strepen


Uiteraard kunnen we ook voor strepen terecht bij Only. Toch vraag ik me af hoe het merk op het idee is gekomen om zo’n short op de markt te brengen, want dan kun je net zo goed in je voetbalbroek over straat.
Al met al ben ik niet ontzettend te spreken over de Only lente collectie 2011. Met uitzondering van de one-shoulder-jurk, heb ik verder geen enkel item in mijn hart kunnen sluiten. Wat vinden jullie van deze collectie?