Voor de zoveelste keer kunnen we Kate Moss in evakostuum bewonderen. Binnenkort is het topmodel naakt te zien in de Braziliaanse Vogue.

Kate Moss is binnenkort weer naakt te zien op de cover van de Brazilliaanse Vogue, waarop ze enkel twee gouden armbanden draagt. In het modemagazine zelf staan nog een aantal pikante foto’s van het Britse fotomodel. Zo kunnen we de naakte Kate van top tot teen bewonderen en ook de foto’s waar ze kleren draagt, hebben een uitdagende sfeer.


De foto’s zijn in Brazilië geschoten door Mario Testino, een wereldberoemde fotograaf die onder andere de officiële foto’s van de Britse royalties William en Kate heeft gemaakt. De fotoshoot van Kate duurde 5 dagen en met deze foto’s kunnen meer dan 60 paginas in Vogue gevuld worden.


Kate Moss heeft wel vaker de kleren uitgetrokken voor fotosessies. Heeft het ermee te maken dat ze aankomende zomer waarschijnlijk gaat trouwen? Nu kan ze in ieder geval nog lekker genieten van haar ongebondenheid.