Binnenkort opent Pull & Bear een winkel in Rotterdam. En dan wordt dit niet zomaar een simpel boetiekje, maar Rotterdam krijgt een echte Pull & Bear flagshipstore.

De oppervlakte van het aankomende Rotterdamse Pull & Bear pand is ongeveer 1.000 m2 en daarmee wordt dit filiaal de grootste Pull & Bear winkel op deze aardbol. Helaas is het alleen nog niet duidelijk waar deze winkel precies gevestigd wordt. Ook is het nog niet bekend wanneer we kunnen winkelen bij Pull & Bear in Rotterdam, het zal in ieder geval nog dit jaar zijn.

Als je nog niet bekend bent met Pull & Bear, het merk verkoopt dames- en herenmode met een jonge uitstraling. Het kledingmerk is onderdeel van het modeconcern Inditex waaronder ook Zara en Bersha vallen. Het zal dan ook vast wel leuke items hebben die niet zo duur zijn.