De modetrend Color Blocking is in opkomst en aankomende zomer is een outfit in deze stijl dan ook een must-have. Bij deze trend draait het om veel kleur, maar dan moet je het wel goed doen. Om geen modeflater te slaan, heb ik een outfit in de stijl van color blocking voor je uitgezocht.

Bij color blocking mag je kleding dragen die vloekt. Toch zijn er spelregels verbonden aan deze trend. Zo moet je het houden bij maximaal 4 kleuren en je speelt alleen met grote vlakken. Omdat je zoveel kleur aanbrengt in je outfit, adviseer ik je om niet met accessoires te werken, anders lijkt het net een bij elkaar geraakt zooitje.

Om deze trend na te bootsen heb ik gekozen voor de 8 cm hoge suède pumps (69,95 euro) en een rode broek (prijs onbekend), beide van Mango. Daaroverheen draag je een lange mintgroene top van Brookers (29,95 euro) en een paarsblauwe boyfriend blazer van H&M (29,95 euro).