Vanavond is de romantische komedie Sweet Home Alabama op tv te zien. In de film speelt Reese Witherspoon een modeontwerpster die in New York ten huwelijk wordt gevraagd door haar grote liefde. Er is alleen één probleem, ze moet eerst nog zien te scheiden van haar man in Alabama.

Melanie Smooter (Reese Witherspoon) verloofd zich in New York met de knappe Andrew (Patrick Dempsey), maar ze heeft een geheim waar hij niet achter mag komen. Melanie is namelijk nog steeds wettelijk de partner van haar ex Jake (Josh Lucas).

Om deze reden gaat Melanie terug naar Alabama om af te rekenen met Jake en te zorgen dat hij de papieren tekent. Maar eenmaal terug in sweet home Alabama, beseft ze toch wel weer hoe leuk het op het platteland kan zijn. Natuurlijk krijgt ze ook weer gevoelens voor Jake en weet ze niet wie ze moet kiezen, daarom blijft het een voorspelbare film.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=v29HZvcgOTM [/pro-player]
Sweet Home Alabama is vanavond, 10 mei, om 20.30 uur op NET 5 te zien.