De lente is in de lucht en het is dan ook tijd voor de H&M collectie lente 2011. De korte jurken en rokjes zijn geïnspireerd op de jaren 60 en dat uit zich in de opvallende kleuren. In de H&M collectie voor deze lente staat ook draagbaarheid centraal.In de H&M collectie lente 2011 zien we veel opvallende kleuren zoals rood en groen, maar ook bruin ontbreekt in de collectie niet. De bruine korte broek en het shirt, vind ik absoluut niet bij de lente passen. Het is een saaie kleur, die meer aan een regenachtige herfst doet denken. Alleen door de zonnebril kun je hier aan af zien, dat het toch echt bij de lente collectie hoort.


De oranje rode kleur laat zien dat het lente is en dat kleur gezien mag worden. Het hoepeljurkje is leuk om te zien, maar absoluut niet draagbaar. De rechter outfit is erg leuk en krijgt door het losvallende vestje een nonchalante look. Ik heb het niet zo op oranje, maar deze oranje rode kleur is erg leuk en uitermate geschikt voor de lente!


Het vlechtwerk en de witte kleuren gemixt met bruine items doen denken aan de countrylook. De lange beige rok oogt iets te stijf, maar maxi mag ook weer helemaal gezien worden deze lente.


Deze blauw groene kleur springt door zijn opvallende helderheid echt uit de H&M lente collectie. Een erg mooie kleur die zeker gezien mag worden op het strand dit jaar. Lange vlakken in één kleur, maar ook motiefjes domineren in deze look.


Deze lente laat de zon zich hopelijk vaak zien, maar meestal is het nog net iets te koud om zonder jas naar buiten te gaan. Daarom zijn er in de collectie ook vier jassen te zien. Van kort tot lang en van licht tot donker kortom, voor ieder wat wils.

De helderblauwe en groene kleur vind ik zelf erg mooi en zeker geschikt voor de lente. De vrolijke kleuren uit de collectie zorgen ervoor dat de sombere bruine kleuren snel vergeten kunnen worden, want de lente staat natuurlijk voor mooie, kleurrijke items. Wat vinden jullie van de H&M collectie lente 2011?