Op 8 mei is het weer Moederdag en doen we ons best om met een leuk moederdagcadeau op de proppen te komen. Om je hierbij te helpen heb ik een aantal leuke ideeën voor moederdagcadeaus voor je neergezet.

Tijdschriften

Een boek geven is de laatste tijd een beetje gedateerd, maar je kunt je moeder met Moederdag ook een stapel tijdschriften geven. Hierbij kun je denken aan tijdschriften zoals Libelle, Linda, Margriet, Viva en Vriendin.

Gratis bloemen

Een bos bloemen is ook een goed moederdagcadeau en handig als je weinig geld hebt. Want van 2 tot en met 7 mei rijdt de Bloemenbus door Nederland om gratis bloemen aan moeders uit te delen. Wil jij ook een gratis boeket uitdelen? Klik dan hier voor meer informatie over de Bloemenbus.

Chocotelegram

Het is nooit te laat om je moeder te vertellen hoe lief je haar vindt. En als je het toch doet, waarom zou je het dan niet op Moederdag doen door haar een chocotelegram te geven? Door een chocotelegram kun je jouw eigen tekst op een stuk chocola laten zetten. Als jij je moeder door middel van een chocotelegram wil laten weten hoe dol je op haar bent, kijk dan op deze website.

Wijn

Geef je moeder een lekker flesje wijn of prosecco als Moederdagcadeau. Dan heb ik het niet over de alcohol van de supermarkt, maar over echte goede wijn van de slijterij. Het is namelijk heel erg gezellig om samen te kletsen onder het genot van een glas wijn.

Interieur

Voor Moederdag kun je ook iets leuks kopen voor in huis, want veel moeders hebben hier nooit genoeg van. Geef haar bijvoorbeeld leuke kussenslopen voor op de bank, of een mooie kandelaar.

Bonnenboekje

Omdat er altijd wel klusjes in huis te doen zijn, kun je jouw moeder ook een bonnenboekje geven. Hierin zitten tegoedbonnen voor een dagje helpen met opruimen, een middagje tuinieren of helpen met koken. Als je moeder huishoudelijke hulp nodig heeft, kan ze deze bij je inwisselen.

Uitje

Neem je moeder mee eropuit. Heb je zelf geen inspiratie? Klik dan hier en bekijk het artikel Uitstapjes voor Moederdag op Meidenblog.

Fotocollage

Dit idee is origineel, leuk en niet duur. Print wat foto’s uit van vrienden, familie en mooie herinneringen en maak hier een collage van.

Wellness set

Veel moeders vinden het leuk om een wellness set te krijgen. Je kunt wat maskertjes kopen, een lekkere douchegel met een leuke spons en badbruistabletten erbij.

Etentje

Je kunt er ook voor kiezen om een etentje te organiseren als moederdagcadeau. Maak het favoriete eten van je moeder, zet kaarsen op tafel en maak er een gezellig avondje van.