Hancock is geen film waar je je echt bij kunt inleven, of je moet een wel erg rijke fantasie hebben. De actiefilm Hancock die vanavond op tv komt, draait namelijk om Will Smith die een ware superheld speelt.

Hancock (Will Smith) is een superheld die net als vele andere superhelden, gezegend is met het vermogen om te vliegen. Maar daarnaast heeft hij ook andere superkrachten, waar hij niet erg goed mee om kan gaan. Terwijl hij mensen probeert te redden en boeven probeert te vangen, jaagt hij andere mensen zich daarbij in het harnas. Hij vernielt tijdens zijn pogingen namelijk van alles op straat.

Hancock is niet erg geliefd bij de mensen, omdat de inwoners van Los Angeles gek worden van de ravages die hij aanricht. Maar het tij zal keren wanneer Hancock het leven redt van PR directeur Ray. Deze directeur wil de mensen ervan overtuigen dat de superheld niemand kwaad doet, maar zijn vrouw Mary (Charlize Theron) steekt daar een stokje voor.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=rZQQgvhn4jg [/pro-player]
De film Hancock is vanavond, 6 mei, om 20.30 uur op RTL 5 te zien.