Vanavond is in Echte Meisjes in de Jungle de slangenbeet te zien. Hoewel de beelden al een tijd op internet staan, zullen we nu dan eindelijk de hele strijdt tussen Ymke en de slang kunnen volgen.

Nadat Ymke net is weggepest bij de Brokopondo Babes uit Echte Meisjes in de Jungle moet ze zich vanavond alweer bewijzen bij de Sranang Sweeties. Quintis daagt de meisjes uit om een slang beet te pakken en hoewel de meeste een beetje huiverig zijn, steekt Ymke haar arm in de kist. Helaas voor Ymke is deze anaconda geen lieverdje en bijt hij in haar hand.

Ymke gilt het uit van de pijn en moet na de slangenbeet direct naar het ziekenhuis, waar ze 2 dagen verblijft. Al met al houdt deze stoere meid een ontstoken hand aan over aan de slangenbeet. Toch blijft Ymke er zelf lekker nuchter onder: “Ik wil het best nog een keer doen, maar dan begin in met een babyslangetje.”

Echte Meisjes in de Jungle is vanavond, 5 mei, om 20.30 uur te zien op RTL 5.

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’ image=’https://i.ytimg.com/vi/wl1hMUf_Rco/0.jpg’]https://www.www.meidenblog.nl/wp-content/uploads/2011/03/slangenbeet-echte-meisjes-jungle.flv[/pro-player]