Op 8 mei is het weer Moederdag en dan is het leuk om je moeder mee eropuit te nemen. Meidenblog heeft een aantal uitstapjes voor Moederdag neergezet, hierbij is uiteraard rekening gehouden met klein budget.

Wandeling

Ik kan me voorstellen dat wandelen niet het leukste is voor je om te doen, maar veel moeders vinden dit heel erg leuk en op Moederdag draait het natuurlijk om hen. Neem je moeder mee naar het strand om uit te waaien, of laat haar genieten van de natuur tijdens een boswandeling.

Picknick

Sla wat croissantjes, keizerbroodjes, kaas, ham en eieren in en doe dit in een mand. Samen met een leuk tafelkleed neem je dit mee naar het dichtstbijzijnde park om lekker te gaan picknicken. Uiteraard mag de prosecco hierbij niet ontbreken.

Bioscoop

Neem je moeder met Moederdag mee naar de film. Hieraan zul je hooguit 20 euro kwijt zijn en het is weer een uitstapje. Je kunt denken aan films zoals Gooische Vrouwen, Just Go With It, Red Riding Hood, Alle Tijd en Never Let Me Go.

Sporten

Als jouw moeder van sporten houdt, kunnen jullie gaan squashen of tennissen. Als jullie beide minder sportief zijn, kunnen jullie ook gaan bowlen of golfen.

Winkelen

Bijna elke vrouw vindt winkelen leuk en aangezien je vindt dat jouw moeder te weinig aandacht aan haar uiterlijk besteedt, neem je haar mee winkelen. Het voordeel hieraan is dat jij invloed hebt op haar kledingkeuze, het nadeel hieraan is dat je haar wel subtiel moet uitleggen dat je alleen de lunch zult betalen.