De film Pretty Woman stamt uit 1990, maar is desondanks een film die je gezien moet hebben. In Pretty Woman neemt de rijke zakenman Richard een prostituee mee naar zijn hotel, waarna hij geïnteresseerd in haar raakt.

Edward (Richard Gere) neemt Vivan (Julia Roberts), een vrouw van lichte zeden, mee naar zijn hotelkamer. Omdat hij haar interessant vindt, vraagt hij haar een tijdje bij hem te blijven. Hij is een rijke zakenman en zij verdient haar geld met seks, daardoor zijn ze beide heel verschillend. Toch leren ze veel van elkaar, juist omdat ze zo’n ander leven hebben.

Richard huurt haar in voor zijn verblijf in Los Angeles, waar zij dankzij hem de tijd van haar leven heeft. Ze leert hoe ze zich als een dame moet gedragen en krijgt geld van Richard om mooie, nette jurken te kunnen kopen. Natuurlijk zie je ook hier wat er in elke romantische komedie gebeurd. Richard en Vivan worden verliefd op elkaar, maar leven ze ook nog lang en gelukkig of zijn ze te verschillend?

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=E5nLK0Vpyqk[/pro-player]
Pretty Woman is vanavond, 4 mei, om 20.30 uur te zien op NET 5.