Fans van Ashton Kutcher opgelet, want vanavond is de film What Happens in Vegas op tv! Ashton Kutcher is te zien als Jack, die in een dronken bui met Joy trouwt. Als ze daar de volgende dag achter komen, zijn ze beide alles behalve blij.

Joy (Cameron Diaz) en Jack (Ashton Kutcher) vertrekken allebei naar Vegas om even al hun problemen te vergeten. Eenmaal daar aangekomen ontmoeten ze elkaar en gaan met zijn allen stappen. Ze hebben de tijd van hun leven met elkaar, totdat ze er de volgende dag achter komen dat ze getrouwd zijn.

In de gokhallen van Vegas laten ze elkaar weten het huwelijk zo snel mogelijk te willen laten ontbinden, maar dan gebeurd er waar iedere bezoeker aan Vegas van droomt. Jack gooit het muntje van Joy in een gokautomaat en wint daarmee de jackpot!

Dan komt de leukste scene van de film, waarin ze de cheque in ontvangst nemen en ruzie maken over wie de winnaar is van de prijs. Joy vindt dat het geld van haar is, omdat het haar muntje was. Maar Jack eist het geld op zijn beurt op, omdat hij het muntje in de automaat gooide. Mijn favoriete stukje uit de film is als Joy haar trouwring laat zien en zegt: “What’s mine is yours baby, remember?!” Daarna begint het gevecht om het geld waarin ze beiden alles doen om het geld te krijgen, met grappige gevolgen!

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=paqFZO4x41E [/pro-player]
What Happens in Vegas is vanavond, 3 mei, om 20.30 uur te zien op Net 5.