Krap bij kas zitten is geen excuus meer om niet te gaan shoppen, want de Primark collectie lente 2011 ligt weer in de winkel. Deze collectie neemt je mee terug in de tijd, want het zit vol met invloeden uit de 20ste eeuw.

Retro


Zo heeft de Primark Collectie lente 2011 een aantal retrojurkjes. In het midden zie je een blauw jurkje met een print van een roer, gecombineerd met een rood-wit gestreept T-shirt met korte mouwen. Je moet wel lef hebben, maar zo ben je wel een echte fashionable sailor.

Lange jurk


Deze romantische jurken nemen je mee terug in de tijd. Als jij lang bent, is de jurk met bloemendessin geschikt voor jou, maar voor de minder grote meiden onder ons bevat de Primark lentecollectie ook een jurk tot halverwege de kuiten.

Lief

 
Als jij van jurkjes houdt, maar geen zin hebt in die lange jurken, dan vind je dit onderdeel van collectie vast heel erg leuk. Ik vind de blauwe jurk met de polkadots erg leuk, want ik houd van de vintage stijl.

Rok


Primark heeft ook een aantal rokken in de lentecollectie. Deze gestipte rok vind ik erg apart, in de positieve zin. De gebloemde rok is niet aan mij besteed, want ik vind hem te lang en daarom net iets te tuttig.

Denim


Denim is een van de modetrends voor zomer 2011 en uiteraard speelt Primark hierop in met de collectie. Zo heeft de Britse modeketen een aantal rokjes van spijkerstof in het assortiment, maar ook een jeans met hoge taille.

Grote broek


Ook de seventieslook komt in de mode en deze stijl kunnen we kopen bij Primark, want het merk heeft ook een aantal bijzondere broeken in de winkel hangen. Deze broeken gaan net een stapje verder dan de harembroek. Leuk vind ik het niet, maar het zal vast wel lekker zitten.

Stoer


Primark heeft met de collectie lente 2011 ook aan de stoere meiden gedacht. Links zie je de Nederlandse kleuren rood wit en blauw en als jij meer van de bohemianlook houdt, vind je de rechter foto vast leuk.