Er zijn nog meer naaktfoto’s van Roos uit Oh Oh Tirol opgedoken. Nadat eind vorig jaar de eerste naaktfoto’s van Roos uitlekte, is nu ook deel 2 opgedoken.

De naaktfoto’s van Roos uit Oh Oh Tirol die dit keer op internet staan, zijn echt niets verhullend. Vorig jaar ontstond er na het uitlekken van de foto’s veel ophef over haar lichaam. Hoewel ze toen nog enkele kledingstukken aan had, geeft ze zich dit keer letterlijk bloot.

Blijkbaar weerhield het Roos na het uitlekken van de naaktfoto’s niet om nogmaals naakt te poseren. Op de foto’s is te zien dat Roos zich wel graag laat fotograferen in een bosrijke omgeving, want ook deze foto’s zijn tussen de bomen gemaakt.

Veel te fantaseren is er overigens niet meer voor de geïnteresseerde mannen, want Roos laat alles zien op de foto’s. Ik vraag me alleen maar af: Oh Oh Roos, waarom show je je doos?

Foto’s zijn inmiddels verwijderd.