Alle fans van social media zullen blij zijn met de nieuwe telefoon van HTC. Met de HTC Cha Cha Facebook telefoon heb je namelijk waar je ook bent, zo contact opgenomen met je vrienden.

De HTC Cha Cha Facebook telefoon heeft een speciale Facebook-button, waardoor je met één druk op de knop alle Facebook berichten kunt bekijken. Doordat je zo makkelijk en snel op Facebook bent, kun je eenvoudig een foto uploaden, je status updaten, je vrienden laten weten naar welke muziek je luistert en artikelen delen.

Facebook

Mij lijkt het een beetje teveel van het goede, omdat je dan echt alles op Facebook kunt zetten. Persoonlijk hoef ik niet te weten naar welke muziek één van mijn Facebook vrienden luistert. De Facebook knop licht automatisch op als je je status kunt updaten, wat erg handig is. Ik vraag me wel af hoe gevoelig de Facebook-knop is, want telkens per ongeluk op Facebook terecht komen is niet zo prettig.

Bellen

Je zou haast denken dat met internet, sms en alle social media, bellen niet meer belangrijk is. Maar mocht je toch nog eens gebeld worden, dan zie je door de werking van HTC Sense de verjaardag van de beller in beeld staan. Ook de laatste updates van degene die je belt of die jij belt, zie je in het scherm verschijnen.

Ik vind het een hele mooie telefoon, met een mooi groot scherm. Toch vind ik sommige functies overbodig, maar waarschijnlijk kun je die wel uit zetten. De HTC Cha Cha Facebook ligt in juni in de winkel. Deze Facebook telefoon zal zonder abonnement voor €299 te koop zijn, maar je kunt de telefoon ook gratis krijgen bij een abonnement.


Kenmerken:

  • GPS
  • Android met HTC Sense
  • 120 gram
  • 2.6 inch touchscreen
  • Wi-Fi
  • 5 Megapixel camera
  • QWERTY toetsenbord