Vaak wordt er gezegd dat jongens en meiden geen vriendschappelijke relatie met elkaar kunnen hebben, omdat er altijd wel één gevoelens voor de ander krijgt. Zo ook in de film Made of Honor die vanavond op tv komt.

Tom (Patrick Dempsey) en Hannah (Michelle Monaghan) zijn elkaars beste vrienden en delen van alles met elkaar. Tom is een flirt en heeft vaak dates en telkens een nieuwe vriendin. Toch is Hannah degene bij wie hij altijd terecht kan, maar als zij besluit voor een paar weken naar Schotland te gaan heeft Tom opeens door hoe veel hij haar mist.

Wanneer de zes weken zonder Hannah eindelijk om zijn, besluit Tom haar te vertellen hoeveel hij eigenlijk om haar geeft. Maar dan komt hij er achter dat Hannah in Schotland de man van haar leven heeft ontmoet. Ze gaat met Colin trouwen en vraagt Tom haar ‘bruidsmeisje’ te zijn. Als hij van de schrik bekomen is, besluit hij het te doen. Maar dit alles met maar één reden: zorgen dat de bruiloft niet door gaat.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=IGVpvkMmjK4&feature=player_embedded#at=25[/pro-player]
Made of Honor is vanavond, 1 mei, om 20.00 uur op RTL 4 te zien.