Donderdag vond in de Levi’s winkel in Den Haag een passessie plaats voor de nieuwe lijn van Levi’s, de Curve ID. Collega Briene en ik waren erbij, om de nieuwe lijn van deze spijkerbroeken te ontdekken.

Een nieuwe broek kopen is voor veel meiden niet de meest simpele taak. Winkelen is leuk, maar de meeste vrouwen moeten minstens 10 broeken passen voordat ze een geschikte spijkerbroek gevonden hebben! Daar kan ik over mee praten, want bij mij gaat er meestal ook wel wat tijd over heen voordat ik de juiste broek heb gevonden. Meestal geef ik na 6 keer passen op en ga dan zonder nieuwe broek naar huis.


Om te zorgen dat meiden veel sneller slagen voor een broek, heeft Levi’s de Curve ID op de markt gebracht. Wij waren benieuwd en gingen dan ook vol verwachting naar de Levi’s winkel. Daar werd ons verteld dat er drie soorten zijn, zo zijn er de Slight Curve, de Demi Curve en de Bold Curve. De types staan voor de rondingen, zo is de Slight Curve voor de minste rondingen en de Bold Curve voor de meeste rondingen.

Opmeten


We werden opgemeten om te zien welke broek het best zou passen, duidelijk werd dat Briene de Demi Curve had en ik de Bold Curve. Ik kreeg de broek in 2 maten, omdat ik niet precies wist welke maat ik had. En ja hoor, de tweede paste perfect! Ik moet toegeven dat ik nog niet eerder zo snel een goede broek heb gevonden en ook bij Briene zat de broek gegoten.


We moesten nog een paar keer op de foto, waarna we de broek gelijk mee naar huis mochten nemen. Ik denk dat ik de broek vaak zal dragen, want hij past niet alleen goed, hij is ook nog eens lekker zacht door de stretch. Toch vraag ik me af of het heel veel uitmaakt of je Demi of Bold hebt, want later kwam ik erachter dat ik blijkbaar een Demi had gepast! Misschien zei de medewerkster van Levi’s dat ik Bold had, terwijl ze Demi bedoelde of ze heeft per ongeluk de verkeerde gegeven.

Ik weet dus niet of het verschil groot is tussen de Demi Curve en de Bold Curve, want de broek zat gewoon goed! Wat denken jullie, gaan jullie ook de Levi’s Curve ID uitproberen?