Op internet is een seksfilm te zien van Yolanthe Sneijder Cabau. Yolanthe is natuurlijk alles behalve blij met de pikante beelden en doet dan ook haar best om de seksfilm van het web te halen.

De seksfilm van Yolanthe Sneijder Cabau is een scene uit de film Turkse Chick uit 2006. In de film speelt de toen nog 21-jarige Yolanthe een Turkse moslima die op het punt staat om seks te hebben met een skater.

Doggy style

In de seksfilm is te zien hoe Yolanthe in het bos door de skater wordt uitgekleed. Waarna ze, gehuld in niet meer dan een bh en een string met daarop de tekst doggy style, voorovergebogen tegen en boom gaat staan. Vervolgens zegt ze tegen de jongen: “Zeg skaterboy, komt er nog wat van?”

Yolanthe is absoluut niet blij is met de oude seksfilm en heeft geprobeerd om het filmpje van het internet te laten verwijderen. Maar volgens haar manager Arlette Lerby gaat dit niet lukken. ” Je doet soms dingen waar je later anders tegenaan kijkt. Maar het is illegaal om het filmpje van het internet te halen,” vertelt ze aan De Telegraaf.

Ondanks dat Yolanthe zelf niet blij is met de uitgelekte beelden vermoed ik dat vele dit wel zijn. De seksfilm is overigens best grappig en is het niet zo; wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten?

Seksfilmpje begint vanaf 06:00
[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=fKpco3AKWTg[/pro-player]