Op 30 april staan de Nederlandse straten weer vol met oranje geklede mensen. Weet jij nog niet wat je aan moet? Geen man overboord, want ik heb een leuke outfit voor Koninginnedag voor je neergezet.

De kleuren van de Nederlandse vlag zijn rood wit en blauw, maar wees eens eerlijk, dat is echt geen combinatie. Daarom heb ik een oranje outfit voor Koninginnedag bij elkaar gezocht.

Deze halterjurk van Warehouse met overslag (97 euro) is natuurlijk ontzettend leuk en hij is lekker vrouwelijk. Je combi met Koninginnedag mag wel iets minder fashionable zijn dan normaal, want anders hadden we wel voor een andere kleur gekozen dan oranje.

Omdat de weersverwachtingen voor Koninginnedag nog onbekend zijn, heb ik er toch maar een witte maillot met verticale streep (7,95 euro) van V&D voor je bijgezet. Uiteraard moeten daar leuke heels onder, ik heb gekozen voor knal oranje pumps van Mango (69,90 euro).

Omdat we met Koninginnedag de verjaardag van oud-koningin Juliana vieren, mogen we ook wel een tiara in de vorm van een kroontje dragen, deze is 1,25 euro bij Fopshop. Nog steeds is je outfit niet compleet, want er moet nog oranje nagellak bij. Ik heb gekozen voor die van de OPI Texas collectie, deze draagt de naam Y’all Come Back Ya Hear?(13,95 euro).

Veel plezier!