Vanavond is de romantische film The Wedding Planner op tv te zien. Jennifer Lopez speelt een weddingplanner die heel goed feesten kan organiseren voor anderen, maar zelf iets minder geluk heeft in de liefde. Maar daar komt verandering in als ze verliefd wordt op Steve Edison.

Toch heeft Mary (Jennifer Lopez) ook nu niet gelijk veel geluk, want de knappe dokter Steve (Matthew McConaughey) waar ze aan hart aan heeft verloren, is al verloofd. Ze komt erachter dat Steve verloofd is, omdat hij de aanstaande is van haar cliënt Fran Donnolly, voor wie Mary de bruiloft regelt.

Ik heb de film al eerder gezien en ik vond het een leuke film! Verwacht alleen niet te veel diepgang, want het blijft een voorspelbare romantische Hollywoodfilm.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=OPUFHhA4lqg[/pro-player]
The Wedding Planner is vanavond, 27 april, om 20.30 uur te zien op RTL 5.